Alla Mina Ideér...

...är kanske inte alltid så bra. I tisdags fick jag för mig att det var ju jättebra om minihusse kunde sköta kameran...... E.. nej det blev inget bra tyvärr. Förutsättningarna med det motivet var väl kanske inte det bästa det heller..=)
Temperaturen i vårt extrarum Trädgården börjar bli riktigt behaglig. Som jag har saknat vår trädgård. Tillbringade morgonen fram tills nu där ute. Så kom regnet och det blev inte längre lika trevligt.
Frallorna rusade in då de första dropparna föll. Bibi satt kvar en stund helt obekymrat och lyssnade på grodorna i dammen. Hade hon kunnat lägga huvudet mer på sne så hade det snurrat. Rusade dit med kameran men då var batteriet slut.

Har någon flummig idé om att försöka bygga om garaget till en liten ateljé. Nog hade det var trevligt.

Nu har fyrbenta somnat och jag ska återgå till mina kalkoner.

Gällande betongbob är han fortfarande lite lurig att tillverka och ska testas mer innan han får flytta.Jag Har Ett Par Rätt Så Fula Skor

Jag hör hur alla hundar ligger och snarkar högt. Helt utmattade efter denna lååånga dag.

 Vi var tidigt uppe idag vi testkörde utställningsvagnen bland annat. Jag var själv på gott morgonhumör men hundarna var inte lika glada för de fick teståka i den skumpande vagnen. Jag skrattade åt Ola när han körde första testrundan runt äppleträdet.  De stackars djuren tittade ut oförståéende.  De studsade runt i burarna och utställningsvagnen var toksvår att styra och köra i den mjuka gräsmattan.

 Halvvägs till Falsterbo kom jag på.... Skorna!!! Jag hade glömt att byta mina superslitna, leriga, söndriga gå-hemma-på-grusvägarna skor mot ett par något mer anständiga par.

Gräsmattan på dagens utställning var sen tack och lov inte lika mjuk och bulig som våran.
Sen vet jag inte om det var tack vare eller trots att jag hade de där fula skorna...Men dagen blev lyckad och flickornas resultat är jag supernöjd med.

Vi träffade en massa roliga hundar och folk.
Vi har dessutom ett nytt projekt. Bygga om utställningsvagnen!Bibi får beröm för sina fina uppradade tänder. Att de faktiskt inte bara var "inslängda".


Bibi var inte så snabb när hon skulle gå.. men det gick frammåt iaf.


Här syns vår bedårande lilla konkurrent Essie från England. Idag blev Bibi BIR. Men av lilla Essie kommer vi få tuff konkurrans framöver kan jag tänka.


Här har vi nästa stjärna... Maggie var jätteduktig idag. Iaf  första gången inne i  ringen idag.
Vi fick VÄLVISAD med stora bokstäver i kritiken. Ja, Maggan var sååå duktig.
Solen sken idag men vinden var kall så jag fick offra min väst till Bibi. Hon var ju tvungen att få upp värmen innan nästa ringdans.
Bibi och jag var väl duktiga ibland. Men sekunderna då det var stillastående var få..;) Vi missade placering denna gång.

Maggie gick vidare till Bis-finalen. Men där tog orken och tålamodet slut för oss båda. Efter sju timmar på en kall utställning så kunde inte ens prickig korv fånga Maggies uppmärksamhet. Nosan gick i marken och Maggan tyckte allt var tråkigt.
Lååång dag för 4 månaders valpar.
Efter dagens ansträngning har Bibi glömt allt vad gott uppförande är.


Jag har ett par rätt så fula skor men däremot ett par otroligt söta valpar....=)
Konstigheter & MH-bilder

Efter att ha blandat i "gott gott" ner i torrfodret vill nu ingen äta "torrt" längre. Konstigt...=) Nå... jag har själv satt ribban högt . 
Men det gör mig ingenting jag gillar ju att pjoska för hundarna.

Idag snöade det igen...kanske inte jättekonstigt men värt att nämna...eller var det kanske aska som föll? ... Hundarna som vant sig vid torrt underlag där ute ville iaf INTE gå ut i snöblandat regn.

De fyrbenta tycker att det är ett konstigt beteende att gå runt i ringar runt i trädgården. Det envisas om ett speciellt koppel som sätts på och sen...runt, runt, runt... stå stilla...stååå...och sen runt igen. För den lätta övningen ges det sedan en massa godis... Hmm belöning för nått så lätt tänker fyrbenta.
Konstigt..

Nu har Mia skickat Mh-bilderna. Tack tack mia.


Walter möter spöke. Walter kan bli farlig sa beskrivaren? Tro f*n det när man möter spöken i skogen. Hihi...
Winston var inte lika "tuff" i denna situationen... Han gömde sig hellre bakom mamma eller till slut tom bakom beskrivaren.


Walter fnyser åt.. vad heter han nu...Dumpe ja


Trasa...trasa..trasa.. jag äääälskar trasa


Tjohooo


En jätterolig figge


Winston i solskenet spanandes på en skenande "hare"? Inte speciellt intressant.


Spännande skrammel ska lära sig att veta hut efter en utskällning.


Gr... Jag tycker också om trasor


Skuttirutti
Efter att ha haft en ledig dag igår har jag nu fått  mersmak. Så nu har jag klubbat att från och med nu ta två extra lediga dagar varje månad. Dagar då jag ska umgås med hundarna och familj och pyssla,pyssla,pyssla.


Bob & Jobb

När det är dax för kvällens sista kissrunda i trädgården är det ingen som vill gå ut.... Jo Maggie hoppar och studsar som en boll. Bibi ligger och sprattlar som en skalbagge på rygg. Från Winston hördes bara en innåtsnarkning när jag sa att vi skulle gå ut.

Nu är det morgon igen och det är lite mer fart på flocken....eller nä... Bibi ligger fortfarande och mornar sig likt en trött tonåring. Hon är såååå seg på morgen. Men när hon väl är startad drar hon runt som en bulldoser.
En lång dag på jobbet väntar. Jag har tur som kan ha med mig odjuren till jobbet. Men hundarna får åka hem tidigt tillsammans med husse när han har slutat jobba. Skulle vilja följa med honom hem jag med... hem och mysa i trädgården. Det hade varit trevligt.

Bob har förökat sig nu.

Så jag har fått en hel bunke nya invånare på min köksfläkt. Trevligt sällskap..=)


Funderar på att eventuellt kanske sälja ett par Bobs. Men innan ska jag bara hålla koll lite på hur dom uppför sig.


Här en Bob i betong. Han passade perfekt i hålet i muren.

Vilken tur att man har ett riktigt jobb ändå.... annars hade jag stått som en zombie med mitt pyssel hela dagarna. Det är ju så roligt.

Trött Kamera

Idag lämnade jag flickorna hemma  för ensamma-hemma-träning tills dess Ola var hemma igen. De trötta flickorna såg inte allt för besvikna ut när jag lämnade dom i var sitt rum efter morgonbus i trädgården.
 Winston hade däremot lattjolajban idag och jag såg hur han njöt av att få matte helt för sig själv. Vi delade på lunchen från pastavagnen och sen provade Winston en chihuahua-transport-väska. (jag jobbar i en zoobutik) Trångt och knöligt som tusan att trycka ner en Winston i en sån. Men när praktikanterna kom och sa:
 - Sååååååååå söööt, tyckte winston att det helt klart var värt besväret.

Tyvärr inga roliga bilder. Lagom till MH:t i lördags var kamerans batteri nere på en liten plupp.
STOR besvikelse när jag insåg att laddaren är kvar i husvagnen. Vi har inte haft vägarna förbi vagnen än..
Så nu hoppas jag på att det ska dyka upp bilder från publiken...;) 

Vi hade jätteroligt på MH:t i lördags jag och pojkarna.  Jag hoppas kunna ge mer detaljer tillsammans med bilder sen.
Bibi och Maggie är förresten redan preliminärinbokade till MH nästa år....

Slänger in en vintrig Winston så länge... 

Utmattande Vårluft

Alla fyrbenta ligger fortfarande helt utslagna i köket efter många timmars frisk vårluft i trädgården.
Här kommer en liten bildbomb


Tittut tänder..


Stackars elefanten Heffa har klarat hela långa kalla vintern. Skulle han klara dagen? Förvånad över hur pass bra Maggie håller i heffa med de få tänder hon har.


Jodå ... dagen är snart slut och Heffa lever än.


Maggie är mycket snabbare än Winston men Winston är såå mycket mer envis
Eddy fick skit på sina skor och blev så här ledsen


Med nya skor..

Här sitter Bibi på "träna-stå-bordet"


Vår lilla prinsessa


Skulle kunna lägga upp hur många bilder som helst ju...;)
Bibi hjälper till med trädgårdsarbetet och är inte längre lika söt...=)

 

Imorgon blir det mer uteluft... MH för pojkarna. Jättespännande


Boring Bob

Låt mig presentera Bob. Bob har suttit i huvudet ett tag men har nu äntligen fått komma ut.


Jag använde stenar för att fylla ut kroppen. Var lite snål med leran. Men det ska jag inte göra om. För när leran bräns så rör den sig men det gör inte sten. Så.. jag fick ett par sprickor på köpet.


Här får Bob på sina öron och man kan ana att det börjar bli en e.... en Bob.


Före och efter bränning

 

När Bob var färdig gjorde jag en form så att jag sen kunde göra en Bob i gips.


Här är gipsfiguren målat i guld och lite kantstött efter ett tur rakt ner i stengolvet. Trots ett brutet öra och en tappad fot fick det bli ett foto av honom.

Imorgon blir det för hoppningsvis betongshopping. Kanske kan man göra ett par betongBobs till trädgården......Efter Semestern

Inte för att det inte händer något här men både kameran och datorn har haft lite semester. Nu hoppas jag att alla parter är utvilade och fulla med nya krafter och kreativitet. 
Tack till er som hört av er och undrat.
Vi mår alla bra och njuter av att våren tinar upp oss och annat.
 Idag har Bibi varit hemma och tagit hand om sjuk Husse och Frallorna och jag har jobbat hårt.

Har hänt och ska hända:

Lillstumpan Bibi har växt sig högre än Winston
Vi har varit ute på premiärtur med husvagnen
Matte gjorde påskgodis till de fyrbenta (dunder succé)
Vi laddar inför MH på Lördag
Töserna är anmälda till deras första utställning.


Årets första campingtur

Vi hade iaf tur med campingplatsen. Antar att sjöutsikt vägde upp lite för både ständiga strömavbrott, söndrig vattenpump och mattes påsksjuka...


Bibi på sin första campingtur.
De fyrbenta skötte sig kanske inte exemplariskt i vagnen. Men allt gick hyffsat bra. Två galna valpisar i en och samma husvagn. Ja tänk själva. Bibi letade genast efter hörn att tugga på så fort hon inte var instängd.


Från husvagnen var det bara ett par meter till vattnen ett par meter till skog och ett par få meter till en stor äng.  Jättemysigt!! Men Kallt var det


SkogsmulleMaggie


Frallor som firar påsk. Bibi firar också så klart. Haha än så länge är den där engelska inte fotodresserad bara . Undrar om det är något med språket tro??:)


Påskgodis. Bit av kyckling i bitar

RSS 2.0