På Gång I Verkstaden

Nej, någon riktig verkstad har jag inte. Köket förvandlas istället ibland till en pysselhörna.

Nu har jag fått mina metallpinnar som jag beställde för länge sedan. Dessutom fick jag en ny skruvdragare idag. Med växlar o allt! Det ni! Detta innebär att jag har kunnat sätta igång med att göra mina "Memo-hållare" nu.  
Dessutom har det påbörjats en ny figur till samlingen....

Såhär såg det ut igår...


..och för ett par minuter sedan. Nu kan ni nog gissa vart detta ska sluta...=)
Fortsättning följer...

 Godkväll!

Vinter Hemma

Idag har det varit hemmadag hela dagen. Inget tråkigt menat med det. Det finns massor att göra här hemma.
 Nu är det ju dessutom lajbans att vara ute i trädgården.


Ute i trägården finns det massor med leksaker. Trots det ska det bråkas om samma!!


Mina testpiloter klarar kylan bra.

Bibi däremot är en riktig fryskylling. Idag fick hon prova nästan hela hundklädes-garderoben.  
Ingenting passade Madame tjockfia!!  Men det är ju trots allt en frallagarderob. Nästa veckas uppdrag blir att fixa det.


Eddy i sin nya mössaVintermums framför tvn efter allt vinterväder.


Morgonpyssel
Snöyra I Söder

Äntligen en massa snö för hundarna att springa i... eller "massor" är väl att ta i. Vi har ju fått nya defenitioner på det sedan förra vintern. Släkten norrut med sina mängder snö skrattar väl åt vår snöyra.

Jag har nyss städat klart hundskåpet. Det är inget skåp att ha hundar i utan till för en massa "bra att ha" hundsaker. Även om Bibi gladeligen skulle bosätta sig där inne. Men då hade hon rullat ut kan jag säga. För så mycket gott det låg där inne.... Hittade även en del kul halsband och bortglömda leksaker.. Och jag hittade mina blåa skinnstövlar som jag letat efter... Undrar hur de hade hamnat där??


För att få ännu mera uppmärksamhet på promenaderna skaffade jag en pannlampa...;) Den enda som har provat den hittills när Minihusse. Jag tror inte det blir fler än så heller tyvärr.


I en paus från leran har jag fördjupat mig i askvikning (vet inte om det heter så... det finns säkert ett mycket snyggare namn för det). Perfekt... för nu har jag tagit fram en modell för att sälja små-ting med snyggt fodral.

Nu ska jag bara ha lite flera små-ting att sälja också...=) Så kanske.. kanske... jag kan få ihopsparat till en ny kamerablixt. Den förra damp ju ner i havet  tillsammans med lite annat smått och gott...=(


Vandrande Julgranar - Helt Lysande

Nu har vi gjort kvällsrundan i snuskväder. Hundarna sitter i köket och luktar just hundar.

Vi går ut som julgranar. Men det gör stor nytta har vi upptäckt. Speciellt här ute på ett mörkt ställe där gatlamporna nästan går att räkna på en hand. Nyss fick vi dessutom beröm av fabror blå som mystiskt krypkörde förbi oss. Här ute på obyggden?

Imorse upptäckte tjejerna före någon annan att min vinterjacka trillat ner på golvet. Dom firade det hela med att dra bort en bit av luvan och alla stora runda roliga knappar. Grrr..

Kanske var det en protest mot sen frukost?

Bilderna tillfälligt slut..=( Det tar vi igen nästa gång


Kundvagnar och Lövrejs


Några dagar har gått förbi. Jag och Maggan har varit på miljöträning med skramlande kunvagnar och backande bilar. Sånt behövs för lantisar..=)


Sen var Maggie på kompisträff med Basse och lilla Selma. Inne bland slangar och pallar gavs tyvärr inte utrymme för något spring. Men alla parter var trötta efter upptåg på annat håll sedan tidigare så det räckte gott med lite mungnabbel.Så har vi shoppat en massa roliga och goda saker. Bibi fick en orange Apa med långa armar och ben. Den är fortfarande hel idag!
 Maggie fick ett mysigt täcke. För något sådant hade vi ju inte sedan innan..;)


Nu är nästan alla träden nakna och man kan nästan gömma sig under löven på vissa stället. Ibland virrvlar löven upp så där smakfullt. Mums, mums att bita i.

RSS 2.0