En Bulldogg Blir Till (del2)
Bilpasta Klär Inte I Ketchup

Mini är fortfarande sjuk. Jag ska snart åka till jobbet och det är Olas tur att VABba. Idag får de åka en tur till vårdcentralen. Nu låter minis hals som en liten kaffekokare. Stackarn.

Igår skulle mini absolut ha ketchup. Han stod vid kylskåpsdörren och pekade frenetiskt och sa -dänn! dänn! (alltså den, den..=))
Jag förklarade att man faktiskt inte äter bara kechup utan ketchup är ett tillbehör.  Då slog det mig att vi hade ju sånnadäringa bilarmakaroner. Specialmakaroner till ett specialtillfälle.. Det passade perfekt.
När väl lunchen var klar tog jag fram ketchupen.. öppnade...vände den uppochner och jag han precis med den där första ketchupskaken ni vet...  -Nääääee!!! Näe näe! näe! , sa mini bestämt.
Det skulle plötsligt inte alls vara någon ketchup minsann. Kanske var det för att inte förstöra de fina bilarna eller så är det pga det rådande "allt ska vara som JAG vill" perioden.

Winston på första parkett


En Bulldogg Blir Till (del 1)


 Fick lite skaparabstinens i fredags då datorn fick virus och dog. Tog fram en stor kopp T och använde senaste Bulletinen som inspiration. Här ska det ModelLERAas!!


Under helgen kom en bulldogg sakta fram. Sammanlagt ett par timmar skulle jag tro. Lite terapi minsann.


Den blev lite större än vad jag tänkt. Men jag ska nog kunna använda den till något..........
(bild före bränning).

 


Bus På BK Besök

Gjorde ett litet stop vid brukshundklubben. Vi stack ut just som vädret vände till det ännu sämre. Brrrr kallt som vanligt..=)
Winston fick kolla in en agilitybana för första gången. Inga planer på något storartat här utan bara ett litet besök.

Först var det besök vid tunneln. Den var lite läskig men sticka in huvudet gick ju bra.
- Hoho!! Vad finns det där inne tro?
Winston fick Giraffhals

Sen släppte jag Winston så att han kunde springa av sig. Jag fjånade mig och ropade på Winston samtidigt som jag hoppade över ett av hindrena.
Det var som om det blixtrade till i ögonen på den lilla hunden..... Han fick ett sånt tokfnatt och sprang runt runt och hoppade över hindren som en gasell.
Helt självmant skuttade han över ett flertal pinnar. Är det riktigt normalt tro?


TokWinston. Jag funderar på om han inte har smygtränat.


Winston har funnit sitt kall


Nu tror jag nog att vi kommer att göra ett återbesök. Vi får nog allt ta tag i den där läskiga tunneln.


Man Blir Som Man Umgås

Vi har anlänt till jobbet och har ett par minuter till övers.


Winston börjar arbetsdagen med att äta godis.

Efter flera olika mediciner på mig (matte/Helga) har man ännu inte lyckats få en bättring på min hm... vad ska man kalla det... Syresättning kanske 
Nu ska det filmas minsann. In med en kamera genom näsan!!!! Hm..
Matte har fått trånga näsgångar sägs det. Detta leder till att jag inte får tillräckligt med luft vilket i sin tur leder till annat. Skulle kunna skylla eventuell påstådd galenskap på denna faktor ju..=)
Får höra att jag umgås för mycket med mina knorrande små vänner.

Sonntag


Eftermiddagsfika...Wii turnering med Mormor & Morfar....


..och så blixten Mcquen så klart. Här körandes på Winston-underlag.


Kkkkallt

Det är fortfarande så kallt att det svider om tassar och tår.


Igår tittade solen fram iaf

Vi var och tittade till husvagnen. Det tycktes trivas i solen

Bild från Trimmet

En liten före-efter hund från förra veckan.
En supertrevlig liten Alfons

Blixten Har Slagit Ner

Första veckan på det nya året har gått. Under veckan har två i familjen fyllt år, alla utom Winston har varit förkylda och minusgraderna har bitit hårdare ån någonsin.

Dessutom är blixten populärare en någonsin. Vilken "tur" att blixten Mcqueen (en liten röd Disney-racerbil) finns på både kläder, tavlor och tom makaroner.
Filmen har nu gått så många gånger här hemma att jag väljer att visa den på olika språk för att åtmindstone jag ska få variation. Den finska historien om blixten går och slutar dock likadant.

 
Här köper man hundsängar för hundratals kronor och så är det den slitna babysittern som är mest omtyckt. Funderar på att sy en liten häftig klädsel till den nu när den får stanna här ett litet tag till.


Lycklig hund i kylan. Det blev ingen lång promenad idag. Alla frös vi om tassarna.


Winstons födelsedagspresent. 1meter tuggben.

Kallt Som Attsingens

Nu e vi vid en stad långt bort. Winston har uppfört sig exemplariskt. Han som förra resan hade både rampfeber och henlängtan har inte sagt ett ljud och har sovit snällt i sin bur.

Ett problem är dock alla minusgrader. Det är kallt som attsingens och fryskyllingen Winston fryser nästan kulor av sig i alla 14 minus.
RSS 2.0