Var Ska Du Sitta?

Jag satt på uteplatsen för ett bra tag sedan. Jag tittade på det stora bordet och fick en idé om "bordsplaceringshållare". Tänk att det skulle ta enda tills nu att slutföra den där idén.... 
 Det går ju faktiskt jättebra att använda dom till snygga vykort också. Nu har jag använt de två krokodilklämmorna som jag hade i mina ägor. Har just beställt någon sorts hållaregrej från Panduro. Hoppas de kommer snart så att jag kan göra fler. Det känns ju lite knasigt att sätta ut bordplacering på en dukning till två pers!...=)

Husses Hund


Ibland är husses hund just husses hund lite extra mycket..=) Jag låter kanske lite bitter men den där "tjockfia" är faktiskt helt underbar också. Hundar här i huset med franskt ursprung skulle väl aldrig komma på tanken att uträtta sådana stordåd?


Häromdagen var vi iväg och skrämde kossorna.


Det lyckades inte alls faktiskt. De var bara glada över att få lite besök.
När matte fick lite tid över så fick Maggie en härlig tur till vattnet.


En bunke nya bilder borde ju innebära att jag ska uppdatera hemsidan också...=)

Nu Har Det Spökat Länge Nog

Husvagnen är rastad och de små flickorna har blivit större.

Inga ringdanser utövade på ett bra tag nu men planer finns för sådant.

Jag kommer efter månadsskiftet att jobba mindre (på jobbet iaf..=)). Mer tid för hund, barn och andra projekt istället. Underbart.


De fyrbenta  har tyckt att jag har varit bull ett tag. Det har jag också. Men nu är jag mycket roligare *harkel*  och roligare är det tänkt att jag ska bli. ..=)


Vi har fått saltstänk runt nosen på strandcamping i Torekov.
Tuggben går åt på löpande band. Lister och stolsben har dock fått semester. Vilken tur att jag har rabatt på tuggisar. Nu ska Bibi bara lära sig att tuggben är till för att tuggas. Man ska inte sätta dom i halsen och att Dentalsticks inte gör någon nytta om de sväljs hela. !.


Maggan nio månader nuRSS 2.0