Segis Med Pigga Pojkar

Pojkarna vaknar pigga & utvilade på morgonen. Men inte jag inte. På kvällen har jag en massa pyssel på gång. Jag ska bara.... Hela tiden! Detta resulterar i att det alltid blir sent. FÖR sent!

Jag tar en kopp T, knappar på datorn och pysslar i lugn och ro. Så jag vet., jag får skylla på mig själv för att vara en segis.


Nu ska jag strax åka iväg till jobbet. Winston följer med mig och Mini ska passa farmor & farfar.


Adonis, Pretty In Pink

 En liten present åt Adonis matte...=)


Det här är Adonis. Foto: www.stralandestaffar.se



Huvudet har jag gjort av Fimolera. Berlock och pärlor från Panduro Hobby.
Nu har jag  lackat smycket också, så håller det förhoppningsvis bra.

My Husband & His Toy

Lite fotofix såhär i denna sena timma.





Storm Med Ztorm

Dammråttorna dansade när Winston och Ztorm träffades på kontoret för lite bus.
 Två busande pojkar inne på ett litet kontor är inte lätt att fånga på bild.





Såhär såg det ut efter helgen shopping. Bara trevliga saker till Winston. Som om vi inte redan hade hundsängar..=)


Skit också!

Någon har varit och lämnat en sovenier på fönstret i natt. Så fräckt!
 Nu måste man ju putsa utsidan på fönstet.  Och jag som måste åka och jobba.. såå synd


Jag tar nog med mig  Winston till jobbet idag också. Eftersom han har svårt för att äta mat på andra platser än hemma serverar jag hans frukost på jobbet. Måste träna så att han inte matvägrar på husvagnsturer fler gånger.
Igår  åt han minsann. Fast han sparade den till eftermiddagen.



Bild från kontoret igår.

LöNeLöRdAg

Strax sticker jag iväg till jobbet. Det är Lönehelg och mulet. Detta brukar innebära att alla människor kommer på att de måste handla.
Funderar på att inte ta med någon hund idag. Det blir nog inte möjlighet till många hundrastarpauser idag inte. Då är det bättre hemma eftersom både Ola & Mini är Lördagslediga.



Torsdag


Idag köpte vi en plaskpol.  Winston & Eddy var jätteglada för den. Walter försökte hålla sig på avstånd men nyfikenheten tog över och han vågade stå väldigt nära den blöta polen.


 Firade lite kväll med vin, Choklad och druvor. Fick spring i benen. Jag och Mini tog en timmes promenad. Satte mig sedan och fortsatte att frossa med gott samvete..=)


Ledigt Är Gott

Sedan lång tid tillbaka bokade jag in ledighet denna och de två kommande dagarna. Det känns fantastikt och jag njuter till max. Att jag måste jobba in det nästa vecka försöker jag att inte tänka på.

Idag var vi hos farmor & farfar och käkade en massa gott hela dagen.




Bulle Söker Fru

Någon gång mellan 13.00 - 14:00 försvann makan till örhänget nedan. De var ute på sin premiärtur igår när det kom ifrån varandra, på Jägersro center i Malmö.




Winston På Stol

  Trots en hundsäng i nästan varje rum är det inte tillräckligt för Winston. I förmiddags hittade jag honom på en stol där han gjorde sig bekväm för en tupplur.
Jag var bara tvungen att ta några bilder innan jag slängde ner honom där ifrån och visade honom rätt ställe att sova på.

 

RHCP 4ever?

Jag gick i högstadiet och alla klottrade på sina tråkiga gråa elevkalendrar. På min framsida stog det RHCP 4ever. Inte för att jag var något jättestort fan av Red Hot Chili Peppers utan antagligen mer för att jag skulle ha något att skriva.


Visserligen var det ju samma år som deras skiva californication släpptes. Jag var först i klassen med att äga denna cd och den spelades flitigt på alla raster. Hade det varit en LP-skiva så hade den redan vid det där laget spelats blank.


Skivan klarar sedan ett par flyttar, försvinner aldrig och det enda som tycks repas är ovansidan.


För snart fyra år sedan köpte vi en ny bil och skivan, vars fodral jag sedan länge tappat bort, hamnade som testskiva för stereon i bilen. Sedan dess har skivan legat kvar i bilen och de senaste åren har skivan nästan bränts in i mig.


Igår när jag skulle sätta mig i bilen och åka tilll jobbet kände jag att något var fel. Jo, någon hade minsann varit inne i våra bilar, tömt handskfacken, tagit alla skivor och försökt stjäla stereon. Alla skivor förutom just en...... RHCP-skivan.


Kommer jag att få 10 år till med skivan?.  Jag kommer iaf att njuta av den ett tag till och fortsätta att skråla med i texterna som sitter så väl inpräntade nu.


RHCP 4ever ??  Mystiskt.


Veckans pyssel

Nu är det helg och jag jobbar. Då blir det inte så mycket mer än just jobba tyvärr.
Det hade varit så mysigt att sitta hemma med familjen istället och kanske tittat på film i det regniga sommarvädret.

Här är veckans pysselalster: Jag är ganska nöjd men nu ska de bara testas så att de håller bra också.  


Spaghetti var länge sedan

Det var länge sedan jag åt spaghetti. Det smakar mycket bättre om man inte äter det så ofta..;) Stämmer det inte?


 Jag hade en "att-göra-lista" idag. Men den blåste nyss iväg. Men det gör inget. O nej, jag går gärna och njuter av hus, barn och hund istället. Så gillar jag att sortera alla mina pärlor också. Lite nördigt jag vet men sånt tar tid minsann.


 Winston släpade nyss in ett lik från trädgården. Jag hann inte med att se det förrän den döda grodan låg i hans korg och läckte mask. Fruktansvärt äckligt. Winston var bara såå stolt. Vilken tur att det inte var en paddis säger jag.


 I skrivande stund sitter mini och masserar in yoghurt på magen, Winston tuggar ett sånt där tandtuggben och jag dricker naturligtvis en stor kopp T.

T älskare och ett par minuter över? =  http://www.youtube.com/watch?v=vnvYymrCn4g

Jättetråkigt eller jättekul? Kul, kul! Spola till slutet annars det är roligt


Nu ska jag  bränna lera och bara njuta av Torsdag


Winstons första Campingtur

Regnet smattrar på husvagnstaket och vi sitter i soffan och äter jordgubbar. Mysigt. Klockan är mycket och snart är det redan imorgon.

Visst måste det vara ganska ovanligt att fröna sitter utanpå en frukt? Kommer inte på någon annan frukt än jordgubben.

Så till dagens uppgift..... Hundutställning var det ja. Från Campingen till hundutställningen (Tvååker) var det ca 20 min bilfärd.
 Winston skötte sig över förväntan. Kanske har denna veckans träning gett resultat iaf. Men tyvärr hjälpte det inte på resultatet i slutändan. Inga rosetter idag heller...=)


När vi nu var så nära Ullared blev det naturligtvis en tur dit. Kolla här... en blinkande fluffanka!!! Vi köpte den till Eddy men den blev mer poppis hos en fyrbent. Jag tyckte också den var väldigt kul.


Vilken tur att Elofs husse och matte var så förutseénde så de tog med regnskydd. Winston var inte sen på att sätta sig i säkerhet där under.






 
Winstons campinguppförande är helt okej. Det känns som han trivs med campinglivet. Han saknar dock ett riktigt frallerace tror jag.



Påväg iväg

Imorgon ska vi på utställning med Winston. Men vi åker redan nu för säkerhets skull. Vi sitter i bilen nu och Olofsbo-Camping är dagens slutdestination. Campingen ligger ca 2 mil från utställningen. Jätteskönt imorgon bitti.
 
Walter fick åka på sommarkollo hos farmor & farfar istället för att följa med. Vi insåg att två frallapojkar som ska tävla om uppmärksamheten inne i husvagnen blev för mycket.

Jag ser den här utställningshelgen som bra träning för både mig och lille Winston. Går det bra är det ett jättestort plus naturligtvis. Kanske går det bättre om jag smetar in mig med en massa korv?
I Hässleholm hade jag torkad fisk!! Jag mådde illa hela dagen och blev inte av med stanken. Undra om andra märkte nått? Dessutom så hjälpte det inte ett dugg för att få Winstons uppmärksamhet...=( 
Men till denna helgen har vi tränat in en ny taktik. Vi får se hur det går.....

och så bilder.......
 


Klassiska "Winston-moves"




Kisse i Starrarp


Eddy med gammelmorfar


I söndags var vi på studiebesök hos ett par grisar.  Här en jättesöt grisflicka.( Jaja jag vet att det heter Sugga men hur trevligt låter det?)


Vi blev chockade över hur gigantiska grisar faktiskt är.

Nöff! Nöff!



Utomjordingar?

Tänk om utomjordingarna är så stora att vi inte kan se dom. De kanske andas in hela vårt universum som en liten partikel. Eller kanske är det tvärtom?
Tänk om de hälsar på och bara ser Walter och sen åker hem med tron att denna jord befolkas av frallor. Vad gulligt.
Eller mer troligt kanske att det är frallorna som ÄR utomjordingarna.

Nä, trött e vad jag är. Men imorgon är jag ledig och ska försöka göra lite nytta.

Så lite bilder


Winston är hos oss för att komma in ordentligt i familjen inför resan till Tvååker
Walter & Winston leker fint...Oftast


Fralla- bak


Eddy vill absolut inte ha en puss...=)


RSS 2.0