Snöyra I Söder

Äntligen en massa snö för hundarna att springa i... eller "massor" är väl att ta i. Vi har ju fått nya defenitioner på det sedan förra vintern. Släkten norrut med sina mängder snö skrattar väl åt vår snöyra.

Jag har nyss städat klart hundskåpet. Det är inget skåp att ha hundar i utan till för en massa "bra att ha" hundsaker. Även om Bibi gladeligen skulle bosätta sig där inne. Men då hade hon rullat ut kan jag säga. För så mycket gott det låg där inne.... Hittade även en del kul halsband och bortglömda leksaker.. Och jag hittade mina blåa skinnstövlar som jag letat efter... Undrar hur de hade hamnat där??


För att få ännu mera uppmärksamhet på promenaderna skaffade jag en pannlampa...;) Den enda som har provat den hittills när Minihusse. Jag tror inte det blir fler än så heller tyvärr.


I en paus från leran har jag fördjupat mig i askvikning (vet inte om det heter så... det finns säkert ett mycket snyggare namn för det). Perfekt... för nu har jag tagit fram en modell för att sälja små-ting med snyggt fodral.

Nu ska jag bara ha lite flera små-ting att sälja också...=) Så kanske.. kanske... jag kan få ihopsparat till en ny kamerablixt. Den förra damp ju ner i havet  tillsammans med lite annat smått och gott...=(


Kommentarer
Postat av: Linn å Molle

Haha! jag tycker det ser ut som ni har fått mycket snö ändå! Kanske inte massor, men mycket! ;)

Och vilka söta askar, dom behöver du ju inte fylla med nåt ju!

=)

2010-11-24 @ 13:24:02
URL: http://wmoltas.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0